Iššūkiai

Patiko Delios Owens romanas TEN, KUR GIEDA VĖŽIAI?

Milijonai nupirktų knygos egzempliorių, „The New York Times“ bestselerių sąrašo fenomenas, viršūnėje išsilaikęs 30 savaičių, per keturiasdešimt leidybos teises įgijusių šalių, kuriamas Holivudo filmas – išleidusi debiutinį romaną „Ten, kur gieda vėžiai“, septyniasdešimtmetė amerikietė Delia OWENS jau apsiprato su svaigia sėkme. Sėkmė autorės kūrinį lydėjo ir Lietuvoje! „Ten, kur gieda vėžiai“ be konkurencijos tapo perkamiausiu 2020 m. romanu ir el. knygyne knygos.lt.

Ar ir Jūs esate tarp tų skaitytojų, kurie žavėjosi nuostabiais pelkių gamtos aprašymais, kurie drauge su laukinuke Kaja išgyveno visus vienatvės ir apleistumo atspalvius? Ar norėtumėte pratęsti patirtą malonumą ir perskaityti dar vieną romaną, kurio pasakojimas naujas, tačiau skaitytojams žadamas patyrimas panašus?

Kviečiame skaityti naują William Kent Krueger romaną „Maloningoji žemė“! Tai sukrečianti saga apie draugystę, pakeliančią bet kokius išbandymus, apie šeimą, kuri yra geriausia atrama, ir apie paiešką namų, kurie yra ten, kur širdis. 

Netekę tėvų broliai Albertas ir Odis O'Banjenai patenka į niūrų Linkolno indėnų internatą. Kilęs tornadas sugriauna viltį turėti naujus namus, tad broliai su dviem likimo bičiuliais sėda į kanoją ir nepažįstamomis upėmis leidžiasi į visišką nežinomybę. Jie nė nenutuokia, kiek iššūkių, pavojų ir apreiškimų jų laukia, kaip ši odisėja juos pakeis, kur nuves ir ką jiems duos.

Leiskimės į nepaprastą kelionę nepažįstamomis upėmis drauge! O perskaitę knygą, žinoma, palikite savo atsiliepimą ir čia, gerosknygos.lt.

P.S. Norite rekomenduoti knygą tiems, kuriems patiko Delios Owens „Ten, kur gieda vėžiai“? Palikite rekomendaciją komentarų skiltyje! 

© 2024, gerosknygos.lt. Visos teisės saugomos.